دکتر مهدی خدامی

دکتری: دکتری تاریخ محلی دانشگاه اصفهان، ۱۳۹۶
کارشناسی ارشد: تاریخ گرایش ایران اسلامی از دانشگاه شیراز، ۱۳۸۷
کارشناسی: تاریخ دانشگاه شیراز، ۱۳۸۴
کاردانی: آمورش دینی و عربی از تربیت معلم شهید مطهری شیراز، ۱۳۷۹
تحلیل عملکرد آموزش‌ و پرورش فارس در دوره پهلوی اول<br>
در این مقاله عملکرد سیستم آموزشی پهلوی اول در فارس موردبررسی قرارگرفته است. نهاد آموزشی در دوران پهلوی اول متمرکزشده و گسترش کمی و کیفی درخور توجهی داشته است. آموزش اجباری کودکان و آموزش بزرگ‌سالان از اهداف نظام آموزشی در این دوره بود. فرضیه‌های که این پژوهش درصدد اثبات آن است عبارت‌اند از: 1- با تلاش‌های نهاد آموزشی تعداد باسوادان فارس به لحاظ کمی افزایش قابل‌توجهی داشت. 2- بهبود در شاخص‌های آموزشی تنها به لحاظ کمی و نه کیفی صورت گرفت.3- با وجود تمرکز سیستم آموزشی حکومت موفق به فراگیر کردن آموزش عمومی نشد. 4- به دلیل مشکلات ساختاری در فارس و نداشتن برنامه صحیح تلاش برای باسواد کردن بزرگ‌سالان با موفقیت ناچیزی همراه بود.
 »ادامه
+ چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۵۶
بررسی تحلیلی عملکرد نهادهای متولی بهداشت و درمان فارس در دوران پهلوی اول( 1320-1304ش./ 1341- 1325م.)
چکیده:
زمینه و هدف: در این پژوهش عملکرد دستگاههای متولی بهداشت عمومی فارس در دوران پهلوی اول مورد بررسی قرار گرفته است. بهداری و بلدیه( شهرداری) دو نهادی بودند که در این زمینه مسؤولیت قانونی داشتند. به منظور تأمین سلامت عمومی همکاری میان آن‌ها ضروری بود. دو سازمان به تدریج تکاملی خود را در فارس توسعه دادند. طبیعی است آن‌ها مشکلات زیادی را پیش رو داشته‌اند.
 »ادامه
+ شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۳۸
برگی از تاریخ شهرستان اقلید
یکی از رسالت‌های تاریخ‌نگاران در نظر گرفتن سهم گروه¬های کمتر دیده‌شده در تاریخ است. مگر نه اینکه نقاط دور از مرکز نیز در ساختن گذشته ما نقش داشته‌اند؟ هرچند سال¬ها دور از زادگاهم زندگی می‌کنم اما هرگز خود را از آن جدا ندانسته¬ام. به‌عنوان یک دانش¬آموخته تاریخ مطلب زیر را در مورد شهر خود اقلید می‌نویسم.
 »ادامه
+ دوشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۵۴
معرفی جلد اول کتاب تحول نظام قضایی ایران از مشروطه تا سقوط رضاشاه: محمد زرنگ <br>
چند سال قبل موفق به خواندن کتاب فوق شدم. نویسنده آگاه و دانشمند کتاب موشکافانه نظام قضایی دوران پهلوی اول را بررسی کرده بود. انصافاً کتاب جذاب و مفیدی بود؛ از آن دسته کتاب‌هایی که انسان بعد از خواندنش نوعی احساس رضایت درونی احساس می‌کند. همان موقع تصمیم گرفتم این کتاب را برای علاقه‌مندان تاریخ معرفی کنم. به‌عنوان کسی که اندکی مطالعه درزمینهٔ تاریخ دارد خواندن آن را برای دانشجویان تاریخ بسیار مفید می‌دانم. این کتاب از دیدگاه علم حقوق نوشته‌شده و توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی به چاپ رسیده است. در این کتاب مسائل بسیار جالبی مطرح‌شده است. قصد داشتم مختصری درباره این کتاب بنویسم اما متوجه شدم این کتاب ارزش نقل بیش از چند خط را دارد.
 »ادامه
+ شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۷
تحلیل تحولات اداری پهلوی اول در فارس (1304- 1320 ش/1925- 1941م)
در تاریخ 14 آذرماه سال جاری جلسه دفاع از پایان‌نامه بنده تحت عنوان تحلیل تحولات اداری پهلوی اول در فارس برگزارشد و بنده با کسب نمره 19.25 و کسب درجه عالی موفق به دفاع از پایان‌نامه و کسب درجه دکترا شدم. بر خود لازم می‌دانم از استادان ارجمندم جناب آقای دکتر مرتضی نورائی، دکتر فروغی ابری و دکتر علی‌اکبر کجباف که من را در به سرانجام رسانده این پژوهش یاری دادند نهایت قدردانی خود را ابراز دارم »ادامه
+ چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۱۶
مطالب پیشین

نکاتی در مورد سازمانهای محلی، دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۴

تاریخنگاری محلی در فارس، دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۳

آل دابویه، شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۲

تاریخ قم، یکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۲

قومگرایی و هویت ملی ، پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۲

هزار مزار، شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲

 
اطلاعات تماس
ایمیل: [email protected]
مطالب