راهنما
کاربران محترم سایت تاریخ محلی لطفاً قبل از شروع کار با سایت، یک بار این راهنما را تا انتها مطالعه فرمایید.

۱- ماهیت سایت: پایگاه اینترنتی تاریخ محلی ایران یک سایت کاربر محور (User-Oriented) است. سایتهای کاربر محور، سایتهایی هستند که اطلاعات آن توسط اعضا به سایت ارسال می‌شود. اطلاعات ارسالی پس از بازنگری و تایید به طور خودکار در سایت درج می‌گردند. محتوی چنین سایت‌هایی به جای یک نویسنده توسط مجموعه نویسندگان تولید می‌شود، در نتیجه سایت‌های کاربر محور سریعتر به روزرسانی می‌شوند و در دنیای وب از قدرت و تاثیرگذاری بیشتری برخوردارند.

۲- اعضای سایت: اعضای سایت تاریخ محلی در حال حاضر، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مقطع دکتری تاریخ محلی دانشگاه اصفهان هستند که نام و لینک صفحه شخصی آنها در صفحه اعضا درج شده است. همچنین جناب استاد دکتر مرتضی نورایی که رشته تاریخ محلی در ایران وامدار شخصیت علمی ایشان است عضو افتخاری سایت تاریخ محلی هستند.

۳- بخش‌های سایت: فعالیت سایت در سه بخش عمده صورت می‌پذیرد.
الف) اخبار: بخش اخبار سایت به ارسال آخرین اخبار مرتبط با تاریخ محلی ایران اختصاص دارد. در این بخش اعضا قادر خواهند بود هر خبری که در سایر سایت‌های خبری و یا مرتبط با رشته تاریخ مطالعه می‌نمایند و آن را برای ارسال به سایت مفید می‌یابند، به منظور درج در سایت تاریخ محلی ارسال نمایند. این اخبار می‌توانند اطلاعیه برگزاری همایش‌ها، سمینارها، نشست‌ها و... باشند. همچنین در بخش اخبار می‌توان هر خبری که به نوعی مرتبط با تاریخ محلی ایران می‌دانید ارسال نمایید. برخی از سایت‌های معتبر که شما می‌توانید اخبار مناسب برای ارسال به سایت در آنها بیابید، عبارتند از: خبرگزاری میراث فرهنگی، انجمن ایرانی تاریخ، تاریخ ایرانی، تاریخ شفاهی و...
ب) مقالات: در بخش مقالات اعضا قادر خواهند بود «صرفاً مقالات چاپ شده و یا دارای پذیرش چاپ» از مجلات معتبر علمی کشور را که در حوزه تاریخ محلی منتشر و یا در حال انتشار است به سایت ارسال نمایند. در بخش مقالات الزامی نیست که نویسنده مقاله عضو سایت باشد، شما می‌توانید مقالات سایر نویسندگان و پژوهشگران تاریخ ایران را، با کسب اجازه از ایشان و با درج نام آنها به قسمت مقالات ارسال نمایید.

ج) روزنوشت: اگر شما وبلاگ یا وبسایت مستقلی دارید که در آن به فعالیت علمی مشغول هستید می‌توانید مطالب خود را به بخش روزنوشت ارسال نمایید. چنانچه وبلاگی ندارید این بخش می‌تواند نقش وبلاگ شما را ایفا کند. روزنوشت‌های اعضا با عکس و نام ارسال کننده در سایت ثبت می‌شوند.

۴- دستورالعمل ارسال مطلب به سایت: ابتدا از طریق بخش ورود اعضا با نام کاربری و رمز عبور به سایت وارد شوید. پس از ورود در قسمت بالا و سمت راست سایت، منوی کاربری ظاهر می‌شود.که در آن به ترتیب لینک‌های صفحه شخصی شما، ارسال خبر، ارسال مقاله، ارسال روزنوشت، لیست ارسال، تغییر رمز و خروج از بخش اعضا را مشاهده می‌نمایید. در صفحه شخصی شما مطالبی که تاکنون به سایت ارسال کرده‌اید را مشاهده می‌نمایید. این صفحه به صورت دسترسی باز بر روی اینترنت قابل مشاهده عموم خواهد بود و شما می‌توانید آدرس این صفحه را به بازدیدکنندگان خود بدهید.
بخش‌های ارسال خبر، مقاله و روزنوشت به سایت کارکرد تقریباً مشابهی دارند. اطلاعات زیر در همه این بخش‌ها از شما خواسته می‌شود.
عنوان: عنوان فارسی برای مطلب شما که در سایت نمایش داده می‌شود.
عنوان لاتین: عنوان لاتین مطلب شما، این عنوان نمی‌تواند تکراری باشد و یا به فارسی وارد شود.
تاریخ: تاریخ و ساعت ارسال مطلب شما که صورت تاریخ هجری شمسی وارد می‌شود. مطالب هر بخش به ترتیب تاریخ ارسال از آخر به اول نمایش داده خواهند شد.
کلیدواژه: کلیدواژه کلمات کلیدی مطلب شما هستند که بایستی این کلمات را با + از یکدیگر جدا کنید.
منبع: نام منبع مطلب شما است که مختصر و به فارسی وارد می‌شود. به عنوان مثال اگر خبری را از یکی از سایت‌های خبری ارسال می‌کنید نام سایت را در این قسمت بنویسید.
پیوند: بخش پیوند در واقع لینک منبع شماست. پیوند با http آغاز می‌شود. به عنوان نمونه پیوند صفحه‌ حاضر عبارتست از: http://www.localhistory.ir/help
عکس: عکس کوچکی که در کنار هر مطلب در سایت نمایش داده می‌شود. عکس‌ها باید با مطلب ارسالی همخوانی داشته باشند. برای آپلود این عکس ابتدا بر روی آیکن کوچک کنار قسمت عکس کلیک نمایید سپس فایل تصویر مورد نظر خود را از روی رایانه خود انتخاب نمایید و اندکی صبر کنید تا فایل کاملا بارگذاری شود و عدد 100% را در این قسمت مشاهده کنید. پس از اینکه عکس کاملاً بارگذاری شد نام عکس را در باکس مربوطه خواهید نمود.
فایل: چنانچه مایلید می‌توانید فایلی را به مطلب خود اضافه کنید. در ارسال مقاله حتماً فایل PDF مقاله را به مطلب خود اضافه نمایید. با کلیک بر روی آیکن گیره، روند آپلود فایل مانند آپلود عکس خواهد بود.
مقدمه: بخش مقدمه چند خط ابتدایی مطلب شما خواهد بود. وقتی لیست مطالب در هر بخش نمایش داده می‌شود، قسمت مقدمه به عنوان خلاصه‌ای از مطلب شما نمایش داده می‌شود.
متن: این قسمت متن کامل مطلب شما خواهد بود. شما می‌توانید محتویات متن مطلب خود را با نوار ابزار مربوطه اصلاح نمایید.
تا پیش از تایید نهایی و نمایش در سایت از بخش لیست ارسال می‌توانید محتوی مطلب خود را ویرایش کنید.

۵- ارسال مطلب از طریق ایمیل: اعضای محترم می‌توانند از طریق ایمیل مطالب خود را به سایت ارسال کنند.
خبرهای خود را به ایمیل [email protected]
مقالات خود را به [email protected]
روزنوشت‌های خود را به [email protected]
ارسال نمایید. روش ارسال مطلب به سایت از قاعده زیر پیروی می‌کند:
عنوان: قسمت Subject ایمیل، عنوان مطلب شما در سایت خواهد بود.
متن: متن اصلی ایمیل به عنوان متن مطلب شما در سایت نمایش داده می‌شود.
عکس و فایل: پس از ارسال مطلب Attachment یا همان فایلهای ضمیمه ایمیل شما به صورت خودکار مورد بازبینی قرار می‌گیرد. چنانچه عکسی به ایمیل خود ضمیمه کرده باشید، به عنوان عکس مطلب شما و چنانچه فایلهای دیگری داشته باشید، به صورت پیوست در متن مطلب شما قابل نمایش و دریافت خواهد بود.
سایر قسمت‌ها مانند کلیدواژه، عنوان لاتین و... به صورت خودکار توسط سایت تولید خواهند شد.